De virusscanner van Kaspersky verwijderen

Indien u Kaspersky Antivirus wilt verwijderen kan dit op een simpele manier. Door het volgen van de volgende stappen kunt u Kaspersky binnen een paar minuten de-installeren.

Stap 1: Klik met uw rechtermuisknop op de logo van Kaspersky. Voordat u begint met het verwijderen van Kaspersky is het raadzaam om de antivirus te sluiten. Afhankelijk van de taal moet u klikken op ”Exit”. Bij welke taal ook kunt u Kaspersky sluiten door op de lijst te kiezen voor de laatste optie.

 

Stap 2: Klik op start en kies daarna voor ”Configuratiescherm”.

 

Stap 3: Nadat u heeft gekozen voor ”Configuratiescherm” krijgt u een hele lijst met symbolen. Hier moet u kiezen voor ”Programma’s en Onderdelen” om de antivirus te verwijderen.

Stap 4: In de lijst met alle programma’s moet u Kaspersky Antivirus vinden om te verwijderen. Hierna moet u klikken op ”Verwijderen/wijzigen”.

 

Stap 5:

Nadat u Kaspersky heeft gevonden tussen de verschillende programma’s moet u klikken op Verwijderen/wijzigen. Hierna start het proces om de antivirus te verwijderen.

 

Stap 6:

Na het klikken op ”Next” komt u een venster tegen waar u een keuze kunt maken om de informatie betreft uw licentie op te slaan. Het is aan te raden om deze gegevens ook werkelijk op te slaan.

Stap 7:

Wanneer u bij de volgende stap op ”Remove” klikt dan verwijdert u de antivirus. Voordat de wijzigingen worden doorgevoerd moet u uw computer opnieuw opstarten. Wanneer u dit heeft gedaan is het verwijderen va de antivirus succesvol afgerond. Door op de volgende venster op ´´Yes´´ te klikken wordt uw computer opnieuw opgestart.

 

 

Kaspersky Antivirus verwijderen met een tool

Het kan zo zijn dat het verwijderen van Kaspersky niet lukt met de bovenstaande stappen. Om dit op te lossen is het handig om een tool te gebruiken voor het verwijderen. Deze tool kunt u downloaden van de website van Kaspersky. U moet hierbij opletten dat u de tool download van de website van Kaspersky, doordat het programma erkend is.

Stap 1: Bezoek http://support.kaspersky.com/common/service deze pagina om de tool te downloaden. Op deze pagina ziet u gelijk welke programma’s van Kaspersky de tool ondersteunt voor het verwijderen.

Stap 2: Wanneer u de tool heeft gedownload moet u weten dat de tool alleen werkt voor Windows 7, Windows Vista en Windows 8. De volgende stap is dat u de tool moet gaan installeren.

Stap 3: Nadat u de tool heeft geïnstalleerd komt u het volgende venster tegemoet. Om verder te gaan moet u klikken op uitvoeren.

 

 

Stap 4: Klik in de volgende venster op ”Accept” om verder te gaan.

Stap 5: De volgende stap is dat u een verificatiecode moet invullen. Vul de code op het plaatje correct in. Verder ziet u staan welke producten op uw computer zijn geïnstalleerd. Door te klikken op ”Remove” wordt de antivirus verwijderd.

 

Stap 6: Bij het succesvol verwijderen van de antivirus krijgt u de volgende melding. Vergeet niet om uw computer opnieuw te herstarten.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
8 × 24 =